Magunkról

Magunkról – tizedelő Honlapunkról – a Hírnök Médiáról

2018. január végén indítottuk www.tized.hu honlapunkat, ahol játékos, nyereményes lehetőségekkel mutatjuk be partnereinket termékük, szolgáltatásuk kiemelésével.  Elsőként annak a 14 településnek a vállalkozásai és lakosságát céloztuk meg, ahol népszerű magazinunk a Hírnök megjelenik. Bár nincs könnyű dolgunk, mert egyre több átverős, komolytalan kedvezménynek nevezett ajánlat van, de kiadónk múltja és eredményei a biztosíték a komolyságra.   

A feladat egyszerű, hiszen csak osztani és jelentkezni kell. Olyan, mintha valaki egy sorsjegyet venne, amelyért a népszerűsítéssel „fizet”. A népszerűsítés által partnereinket több vevő, ügyfél keresi fel, ezért újabb „tizedest” ajánlanak fel…

A reklámérték további erősítésére létrehoztuk az extra kedvezményt, amit korlátozott mennyiségben azonnal igénybe vehetnek honlapunk látogatói.

Cégünk 1992-ben lett alapítva lapkiadásra, de tevékenységi területeink folyamatosan bővültek, bővülnek. Napjainkban nyomtatott lapunk, a Hírnök Magazin komoly népszerűségnek örvend, amely mellett honlap hálózatunkban hírportáltól (www.hirnok.hu) a Sajtó- és Médiaközpontig (www.sajtokozpont.hu), többféle weblap található, de sok honlapot készítettünk, illetve üzemeltetünk partnereink számára, mivel a lapkiadás és honlaphálózat mellett a honlapok készítése, fenntartása is fontos területünk. Saját honlapok, referenciák ITT

Magazinunk és honlap hálózatunk által sok céggel vagyunk kapcsolatban, s többen felvetették, hogy szívesen indítanának játékot, vagy hasonló nyereményes reklámot. Mint azt tevékenységeink és eredményeink is bizonyítják rugalmasak vagyunk minden területen és ötletből sincs hiány. Mivel a kereslet megvolt, a kínálatot kellett kitalálni. Megoldottuk és kiépítettük tizedelő honlapunkat, amely a maga nemében egyedi.

 

Hírnök csoport 

Hírnök történelem