Bach-virágterápia, tanácsadás – Mártonné Kovács Zsuzsanna

 

 

Telefon: 06-30-725-4051

www.lelekkulcs.com

 

 

 

Leírás

Megosztási lehetőségek

Bemutatkozom

Mártonné Kovács Zsuzsanna vagyok, 1961. tavaszán születtem Budapesten. Három felnőtt lány édesanyja és egy kislány nagymamája vagyok.

Iskolai tanulmányaim befejezése után több munkahelyen és munkakörben dolgoztam, ezáltal nagyon sok, szerteágazó tapasztalatot szereztem, de mindig éreztem, hogy valami hiányzik, nem vagyok a “helyemen”. Miután lányaim szép sorjában felnőttek, kirepültek, egyre inkább az ezoteria, a spiritualitás felé fordultam, és ekkor éreztem, hogy igen, itt a helyem.

Tanulmányaimat az Éden Felnőttképzési Központban végeztem, itt lettem Spirituális pszichológiai tanácsadó, Bach-virágterápia tanácsadó és Numerológus, melyekről bizonyítványokkal rendelkezem. Szakdolgozatomat Numerológiából írtam. Ezeken kívül több tanfolyamon, gyakorlati oktatásokon vettem részt, melyekről okleveleket, tanúsítványokat kaptam.

Első spirituális élményeim a Reiki I., majd a Reiki II. tanulmányaimhoz köthető. Lenyűgözött a Reiki filozófiája, és megtanultam használni a kezem arra, amire soha nem gondoltam volna, hogy lehetséges. A fájdalom csillapítására, energia átadására. Döbbenten tapasztaltam, hogy működik. Én azon emberek táborát erősítem, akik szkeptikusan tekintenek azokra a dolgokra, amik a megszokottól kicsit eltérőek és hallani róluk ugyan, de nem lehet pontosan érteni a miértjüket, nem lehet megfogni őket, ebből következően nem is annyira valósak. Erre azonban több éve tartó folyamatos tanulmányaim rácáfoltak.

Ma már többféle módszert ismerek, használom rendszeresen a hozzám forduló emberek megsegítésére, megelégedésére.

Számomra nagyon fontos a holisztikus látásmód, a test-lélek-szellem hármasának egysége, mely által elérhető az EMBER teljes harmóniája.

Tanulmányaim:

Access Bars®, Acces facelift®, Spirituális pszichológia, Bach-virágterápia, Numerológia, Kronobiológia – pszichogenetika, Spirituális válasz terápia, Rajzelemzés, Reiki I., II., Kristályprogramozás, Radiesztézia, Angyalkommunikáció I., II., Szellemgyógyászat I., II.,


A Bach-virágterápia a holisztikus gyógyászat egyik gyöngyszeme. Teljes embert (test-lélek-szellem) vesz figyelembe. Diszharmonikus tünetek jelentkezésekor a valódi okokat keresi és oldja, nem a fizika betegségre koncentrál.

A Bach-eszencia nagyon lágy, harmonikus, mellékhatás mentes kezelési mód, mely a lelki okok megszüntetésében játszhat rendkívül nagy szerepet, így a kezelt személy pszichés egyensúlyának helyreállítása ezzel a finom módszerrel megoldást jelenthet a problémára.

A fizikai betegségeknek számtalan változatát ismerjük, azonban ezeket a tüneteket kiváltó lelki okok lényegesen kevesebbek. A Bach-virágeszenciák 38 féle állapotot határoznak meg. Fizikai szinten megjelenő tüneteket ezeknek az eszenciáknak az egyénre meghatározott, számára elkészített keveréknek a használatával helyreállíthatják a test, lélek rezgéseit, melyek által gyógyulás jöhet létre.

A Bach-virágeszenciával kezelt személy testi, lelki harmóniája viszonylag rövid időn belül helyreállhat, mely elvezet az EGÉSZ-séghez és ezáltal egy nyugodtabb, boldogabb élethez.


Telefonszámom: 06-30-725-4051

www.lelekkulcs.com

Facebook oldalunk ITT , kövess minket!Megosztási lehetőségek
  • 41
    Shares

További információk

Megyében

Pest Megye

Országban

Magyarország

Városban

Kerepes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bach-virágterápia, tanácsadás – Mártonné Kovács Zsuzsanna” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…