Honlapunkról

Megosztási lehetőségek

Tized oldalunk lényege, hogy tizedeljük az árakat, vagyis tizedekkel kevesebbet kell fizetni. Egy-két tizeddel, illetve 10-20 százalékkal, vagy az Extra kedvezményeknél, akár 30-60 százalékkal is olcsóbban, sőt a Tized játék nyertese 90 százalékkal fizet kevesebbet, vagyis csak az ár tizedét, tehát 10 százalékot fizet!

A címjegyzék oldal információi és a folyamatos kedvezmények állandóak, amely mellett Játékok, illetve Kampányok és Extra engedmények irányítják a figyelmet kiemelt partnereinkre, ez által honlapunk látogatóinak pénztárcájában sokkal több marad, illetve egy-egy terméket, vagy szolgáltatást jelképes áron, pár forintért kaphatnak meg.

 

Az 1992-ben alapított Hírnök Média Játék- és Kedvezmény honlapja 2018. elején indult. A tesztidőszak hatalmas sikere után, a tapasztalatok alapján fejlesztettük honlapunkat, amely után a vásárlások és kedvezmények legnagyobb központjává vaálunk!

Kizárólag komoly, valódi és egyedi kedvezményeknek adunk helyet! Az érdeklődőket közvetlenül partnereink honlapjára irányítjuk, illetve annak hiányában helyet biztosítunk weboldalunkon.


Megosztási lehetőségek