GYIK / Tippek

GYIK – Gyakori kérdések és válaszok! / Tippek

Kell regisztrálni?
Nincs regisztráció, a jelentkezés egyszerű!

Meg van szabva a megosztás helye?
Nincs helyhez kötve. Bárhol lehet népszerűsíteni, megosztani. A fő, hogy ajánlani kell, hogy mások is értesüljenek a lehetőségről.

Miért feltétel a megosztás?
A honlap lényege, hogy a hirdetők, felajánlók népszerűsítsék terméküket, szolgáltatásukat, amelyért cserébe egy szerencsésnek jelképes összeget, az ár tizedét kell fizetni, vagyis majdnem ingyen jut a termékhez, vagy szolgáltatáshoz. A kedvezményt pedig a népszerűsítés által generált új vásárlók alapján tudják biztosítani, vagyis a kedvezménnyel támogatják megjelenésüket. A megosztás olyan mint a sorsjegy, vagy lottószelvény, amelyért nem pénzzel, hanem megosztással kell fizetni.

Számíthatok-e levéláradatra spam üzenetekre?
Honlapunknak nem szándéka a marketing célú e-mail címgyűjtés. (Lehetne, de nem ez a célunk!) Az e-mail címeket nem adjuk ki. Annak érdekében, hogy ne merüljünk feledésbe, lehetséges, hogy időnként jelezzük honlapunk újdonságait, újabb sorsolásokat (amelyet kérésre nem küldünk).

Miért 90% és nem 100%, vagyis teljesen ingyen?
Elsősorban olyanokat szeretnénk megcélozni, akik adott terméket szeretnék megkapni, illetve szolgáltatást igénybe venni. A sok lehetőségből mindenki a saját érdeklődési területét választja és nemcsak vaktában vadásznak.  Vagyis annak, aki kihasználja és a jelképes árat szívesen kifizeti. Természetesen a vaktában játék sem kizáró ok.

Miért csak egy-egy nyeremény, illetve kedvezmény van?
A nyeremények nem szimpla kitalált árból biztosított kedvezmények – mint amikkel manapság gyakran találkozhatunk –, hanem a partnerünknél meghatározott ár, amelyből csak honlapunk látogatói kapnak nyereményként egy-egy darabot jelképes összegért. Az extra kedvezménynél is fontos, hogy valóban extra ár legyen, ami ugyancsak partnereink hozzájárulása terméke, vagy szolgáltatása kiemelt hirdetéséhez.

Hány termékre, vagy szolgáltatásra lehet pályázni?
Nincs korlátozva, hogy valaki akár az összes termékre, szolgáltatásra pályázzon, ha van elég ideje és türelme a megosztáshoz és jelentkezéshez.

Hányszor lehet megosztani?
A megosztás lehetősége korlátlan, hiszen minden megosztás a termék, vagy szolgáltatás felajánlóját népszerűsíti.

Megoszthatom akkor is, ha nem akarok jelentkezni?
Honlapunk lényege a termékek, szolgáltatások népszerűsítése és minden megosztás, ajánlás segítség és dicséret is. Az internet és a közösségi oldalak lényege, hogy a megosztások által ajánlanak egymásnak érdekességeket, ami akár kedvezményes vásárlás, vagy játék is lehet. Tehát, minden népszerűsítés megengedett, sőt ajánlott.

Mi történik, ha a távolság miatt nem tudom átvenni a nyereményt?
Mint az több helyen is ki van emelve „az esetleges szállítás, postázás, vagy utazás, illetve egyéb költségek a Jelentkezőket terhelik”. Mivel a termékek és szolgáltatások különböző vállalkozásokhoz tartoznak, mindegyiknél egyedi a lehetőség. Amennyiben nem lehet megoldani a személyes átvételt, egyes termékeknél, illetve vállalkozásoknál azok felajánlóival kell egyeztetni az esetleges szállítás lehetőségéről.

Igénybe vettem az extra kedvezményt! Játszhatok ugyanannál a szolgáltatásnál a tized árért is?
Az egyik nem zárja ki a másikat! Vagyis az extra kedvezmény és a tized játék is igénybe vehető, hiszen egyes szolgáltatásokat többször is ki szoktak használni, de két termékből az egyiket akár ajándékba is lehet adni.

Nyertem. Milyen kötelezettségem van? Visszamondhatom?
Semmilyen kötelezettség nem terheli a pályázókat, hiszen csak lehetőség, amit szívesen igénybe vesz más is, tehát nem vész kárba és a hirdetők sem járnak rosszul.

Vállalkozásom van és én is szeretném, ha felkerülne vállalkozásom, szolgáltatásom, termékem az oldalra. Mi a teendő?
Az ajánlatkérés oldalon bővebb információk találhatóak árakról és lehetőségekről, vagy e-mail-ben a hirnok@hirnok.hu címen, telefono a 06-70-257-8766-os számon.

Elhelyeztem egy szolgáltatást a kampányban. Megoszthatom a saját termékemet?
Természetesen meg lehet osztani, sőt ajánlatos, hiszen éppen az a lényeg, hogy az adott lehetőség minél több emberhez eljusson. Alapvetően egy hirdetés, amely akkor hatásos, ha sok emberhez jut el. A saját terméket, vagy szolgáltatást korlátlanul meg lehet osztani, csak a jelentkezés tilos a saját termékre / szolgáltatásra.


További Gyakori kérdések és Tippek azok számára, akik szeretnének hirdetni, vagyis tized játékot indítani, extra kedvezményt adni ITT

[wcps id=”3237″]