Címjegyzék – Részletek

Címjegyzékünknek többféle szerepe van. Alapvetően kiemelt partnereink, elérhetőségeiről, illetve a cég, vagy üzlet működéséről kaphatnak bővebb információkat az érdeklődők.

Akár térképes megjelenítéssel, vagy Google útvonaltervvel.

Az oldalra a világháló bármely keresőjéből rátalálhatnak (Google, Yahoo! Bing…), vagy közvetlenül honlapunk szűrői által, tevékenységi kör, vagy terület (ország, megye, település), illetve címszó alapján.

Mintegy 100 féle lehetőség van közösségi és egyéb megosztásra, ajánlásra, továbbításra, kiemelésre… (Facebook, Messenger, Viber, Google plus, Twitter, Pinterest, Gmail…) Tehát, ha tetszik, vagy ismerősünknek ajánlanánk, egyetlen mozdulattal megtehetjük.

A címjegyzékben szereplő partnereink többsége folyamatos engedményt biztosít honlapunk látogatóinak. A kupon a bemutatkozó oldal alján található és egyszerűen csak fel kell mutatni a telefon képernyőjén a kedvezmény igénybevételéhez.

A látogatók visszacsalogatása érdekében, illetve a saját bemutatkozó oldal kiemelésére egyes partnereink Extra kedvezményt is biztosítanak, amely garantáltan nem mindennapi engedmény.

Címjegyzékünk közvetlenül is elérhető a www.cimjegyzek.huwww.vipjegyzek.hu domain név beírásával.