Játékok, kedvezmények, kuponok, üzletek, szolgáltatások, cégek…

Tizedelt árak, kiemelt kedvezmények…! Szolgáltatások és üzletek keresése, folyamatos Mobilkuponos kedvezmények, EXTRA engedmények és játékos NYEREMÉNYEK!

      

TIZED kampány! A jelképes árra, vagyis 90 %-os kedvezményre lehet jelentkezni és egy szerencsés elviheti a terméket, vagy szolgáltatást az eredeti ár 10 százalékáért.

EXTRA kedvezmény! Egyedi és jelentős kedvezmények.

CÍMJEGYZÉK! Üzletek, szolgáltatások, vállalkozások, amelyeket terület (ország, megye, település), tevékenység, vagy címszó alapján is lehet keresni. Kiemelt partnereink! 

MOBILKEDVEZMÉNY! Azonnal igénybe vehető, folyamatos kedvezmények. Elegendő a mobiltelefonon felmutatni a kedvezményes Mobilkupont és máris kevesebbet kell fizetni! A kedvezményt biztosító helyekre kereséssel is rátalálhatunk terület és tevékenység alapján is.

Tizedeljük az árakat, vagyis tizedekkel kevesebbet kell fizetni. Mobilkuponok oldalunkon, akár egy-két tizeddel, vagyis 10-20 százalékkal, de az Extra kedvezményeknél, akár 30-60 százalékkal olcsóbban megúszhatják, sőt a Tized játék nyertese csak az ár tizedét, vagyis 10 százalékát fizeti!

Aktuális játékok és lejáratok! Add hozzá Google, Outlook, Apple, vagy más naptáradhoz (jobb alsó Feliratkozás gomb), nehogy lemaradj!

  • 62
    Shares