ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam Budapesten

A tized áras jelentkezés
2018. 11. 04-én lezárult!

A sorsolás megtörtént!

A szerencsés nyertes:
Feldhoffer Dóra – Pilisvörösvár

Fotók az átvételről ITT 

 

 

Leírás

Megosztási lehetőségek

Köszöntelek a ThetaHealing® izgalmas világában!

A ThetaHealing® mai korunk leghatékonyabb stresszoldó, önmegvalósító módszere Amerikából, melynek alkalmazása során éber állapotban tudatosan beszélgetünk a mindennapi célok elérése érdekében.

A ThetaHealing® annak a lehetőségét adja a kezedbe, hogy megteremtsd az azonnali pozitív változást az életedben. Egy meditációs folyamat, ami fizikai, lelki és szellemi gyógyulást eredményez. A theta tudatállapotban meg tudsz teremteni bármit, és meg tudod változtatni a valóságodat, akár azonnal is.

A tanfolyamon megtanulod akaratodnak megfelelően előidézni a theta agyhullámot, ami azért lényeges, mert a mindennapi viselkedésedet, egészségedet befolyásoló szokásaidat tudod vele megváltoztatni számodra előnyös módon. A theta állapot kreatív és ösztönző.

A tanfolyamon megtanulsz egy módszert, amivel saját magadon és másokon is tudsz dolgozni, mégpedig úgy, hogy megvizsgálod a gondolataidat és érzéseidet egy adott témával vagy helyzettel kapcsolatban. Ebben a folyamatban kérdéseket teszel fel magadnak vagy a kliensednek, és ezzel eljutsz egy – legtöbbször – a gyermekkorban megélt eseményhez, majd felszabadítod az abban található régi sérelmeket. Ezáltal az a helyzet többé már nem lesz Rád vagy a kliensedre hatással.

A személyiségfejlesztő ThetaHealing® alapképzés lehetővé teszi számodra azon képességek elsajátítását, amik a mindennapi problémák megoldására szolgálnak. Olyan módszertant ad át a résztvevőknek, amellyel a gyakorlatban is képesek lesznek ThetaHealer-ként dolgozni és segíteni akár a saját, akár a hozzájuk forduló emberek magán- és szakmai életének kiteljesedésében.

A tanfolyam célja professzionális ThetaHealing® konzulensek képzése, akik nyitottak, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy önmagukat vagy akár a hozzájuk fordulókat segítsék a harmonikus és boldog élet elérésében.

Ha Te is ilyen munkára vágysz, akkor várlak sikeres leendő résztvevőim között!

Legyél nő vagy férfi, fiatal vagy szép korú, egy dolog összeköt téged és engem: hogy vannak céljaid, és kézzelfogható eredményeket akarsz azokból kovácsolni. Pontosan ezért fog működni Neked is az, ami már nekem is működött. Sikeressé teheted, ha ugyanúgy csinálod, ahogyan én. Az első lépéseket együtt tesszük meg, és tudni fogod, hogy mit is kell tenned pontosan, hogy sikerüljön.

Az elménk úgy működik, hogy azt teremti meg az életünkben és a környezetünkben, amire folyamatosan gondolunk és amit igaznak hiszünk el. Ha folyamatosan negatív gondolataid vannak magaddal, az egészségeddel vagy a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban, akkor azoknak megfelelő eredményeket kapsz.

Íme egy példa arra, hogy milyen tudatalatti programokkal teremtheted meg a pénztelenségedet: „A pénz minden rossz gyökere.” Ha a pénz rossz, akkor mindig kitérsz majd előle, és azok elől a lehetőségek elől is, amelyekkel hozzájuthatnál. Ez azonban csak egy lehetséges példa, azonban még rengeteg tudatalatti minta bújik meg a tudatalattinkban illetve még rengeteg más területe van az életünknek, ahol ezek negatívan hatnak ránk.

A jó hír, hogy ezt a módszert bárki el tudja sajátítani. Tegyük hát meg együtt az első lépést, és haladjunk eredményesen tovább Te és én karöltve a boldogság és a sikeres élet eléréséért a Theta Önfejlesztő Akadémián!

Miért nálam végezd el a tanfolyamot? Azért, mert

 • a csoportban Rád is jut egyéni figyelem és támogatás,
 • az elméleti alapok elsajátítása mellett különös hangsúlyt fektetek a gyakorlatra,
 • sokféle és változatos gyakorlati Theta eszközt mutatok be és adok át Neked,
 • nem csak Magyarországon, hanem Dubaiban és Svájcban is tanultam a ThetaHeainge®-et,
 • a tanfolyamon elhangzottakhoz kapsz egy munkafüzetet és egy, a világon egyre népszerűbb ThetaHealing® könyvet, ami mindig segítségedre lesz munkád során,
 • a tanfolyamon szeretetteljes, inspiráló légkör vár Rád.

 

Ráadásként a tanfolyam befejezése után sem hagylak magadra, mert egy zárt csoport tagja leszel, ahol a kérdéseidet felteheted és ahol támogatásra találsz.

Csatlakozz hozzám, ha

 • nyitott vagy és szeretnél valami igazán újat és izgalmasat tanulni,
 • ha Neked is fontos, hogy segítsd a hozzád forduló embereket,
 • ha szeretnéd megtanulni azt a módszert és eszköztárat, amivel PROFI Thetás lehetsz.

 

A tanfolyamhoz előképzettség nem szükséges. A tanfolyam elvégzéséről a ThetaHealing® Institute of Knowledge által kiállított oklevelet kapsz, ami feljogosít arra, hogy használd a ThetaHealing® nemzetközileg bejegyzett védjegyét, melynek segítségével már nem csak magadon, hanem másokon is alkalmazhatod a technikát.

A tanfolyam ideje: 2018. december 7-9.

A tanfolyam helye: 1027 Budapest, Margit körút 58.

Az első napon 16:30-21:00-ig, a második és harmadik napon pedig 09:00-17:00-ig zajlik az oktatás.

A tanfolyam díja: 115.000 Ft.

Jelentkezni lehet a www.ateutad.hu weboldalon, vagy a csilla@ateutad.hu e-mail címen.

Várlak szeretettel! Ha bármilyen további kérdésed van, keress bátran!

 

Balogh Csilla – ThetaHealing® tanár és konzulens  06-30-694-79-41

További információk, kedvezmény címjegyzékünkben   ITT


Megosztási lehetőségek
 • 30
  Shares

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam Budapesten” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük