Honlapunkról

Megosztási lehetőségek

Tized oldalunk lényege, hogy tizedeljük az árakat, vagyis tizedekkel kevesebbet kell fizetni. Mobilkuponok oldalunkon, akár egy-két tizeddel, illetve 10-20 százalékkal, de az Extra kedvezményeknél, akár 30-60 százalékkal is olcsóbban megúszhatjuk, sőt a Tized játék nyertese csak az ár tizedét, vagyis 10 százalékot fizet!

A címjegyzék oldal információi és a folyamatos kedvezmények állandóak, amely mellett Játékok, illetve Kampányok és Extra engedmények irányítják a figyelmet kiemelt partnereinkre, ez által honlapunk látogatóinak pénztárcájában sokkal több marad, illetve egy-egy terméket, vagy szolgáltatást jelképes áron, pár forintért kaphatnak meg.

 

Címjegyzékünknek többféle szerepe van és közvetlenül kapcsolódik honlapunk többi területéhez. A kereső, illetve a szűrő segítségével megtalálhatják terület, vagy tevékenység alapján az üzletet, vagy szolgáltatást. Kiemelt partnereink bemutatása mellett az Extra kedvezmény és a Mobilkupon is megtalálható, illetve az aktuális, vagy lezárult játékokat is megnézhetjük. Címjegyzékünk közvetlenül is elérhető a www.cimjegyzek.huwww.vipjegyzek.hu domain név beírásával.

MOBILKUPONOK Egyes partnereink folyamatos kedvezményt biztosítanak szolgáltatásuk, vagy termékeik árából, amelynek igénybevétele egyszerű. Nem kell külön kártya, vagy alkalmazás, csak meg kell keresni a mobiltelefonon partnerünk oldalát, amelynek alján megtalálható a Mobilkedvezmény kupon. Nincs más teendő, csak fel kell mutatni fizetés előtt és levonják a feltüntetett kedvezményt. A Mobilkupon lehetőségeket a címjegyzékhez hasonló szűrő alapján is meg lehet keresni terület és tevékenység alapján is. (Mobilkuponok önálló webcíme: www.mobilkuponok.hu)

 Tized kampány, játék Jelképes árra, vagyis 90 %-os kedvezményre lehet jelentkezni és egy szerencsés elviheti a terméket, vagy szolgáltatást jelképes összegért, az eredeti ár 10 százalékáért. (Tized oldalunk önálló webcímei: www.10ed.hu,  www.tized.hu)

Extra kedvezmény Garantáltan egyedi, jelentős(!) kedvezménnyel hívják fel magukra a figyelmet partnereink, akár 30-40-50-60 százalékos engedménnyel. Itt kizárólag Extra, nem mindennapi engedmények szerepelnek, amelyek jelentős reklámértékkel bírnak, hiszen a látogatókat visszacsalogatják, illetve a saját tevékenységüket, bemutatkozó oldalukat is kiemelik.  (Extra kedvezmény önálló webcíme:  www.extrakedvezmeny.hu)


Megosztási lehetőségek