Honlapunkról Röviden

Megosztási lehetőségek

Tized oldalunk lényege, hogy tizedeljük az árakat, vagyis tizedekkel kevesebbet kell fizetni. Mobilkuponok oldalunkon, akár egy-két tizeddel, illetve 10-20 százalékkal, de az Extra kedvezményeknél, akár 30-60 százalékkal is olcsóbban megúszhatjuk, sőt a Tized játék nyertese csak az ár tizedét, vagyis 10 százalékot fizet!

A címjegyzék oldal információi és a folyamatos kedvezmények állandóak, amely mellett Játékok, illetve Kampányok és Extra engedmények irányítják a figyelmet kiemelt partnereinkre, ez által honlapunk látogatóinak pénztárcájában sokkal több marad, illetve egy-egy terméket, vagy szolgáltatást jelképes áron, pár forintért kaphatnak meg.

 

Címjegyzékünknek többféle szerepe van és közvetlenül kapcsolódik honlapunk többi területéhez. A kereső, illetve a szűrő segítségével megtalálhatják terület, vagy tevékenység alapján az üzletet, vagy szolgáltatást. Kiemelt partnereink bemutatása mellett az Extra kedvezmény és a Mobilkupon is megtalálható, illetve az aktuális, vagy lezárult játékokat is megnézhetjük. Címjegyzékünk közvetlenül is elérhető a www.cimjegyzek.huwww.vipjegyzek.hu domain név beírásával.

MOBILKUPONOK Egyes partnereink folyamatos kedvezményt biztosítanak szolgáltatásuk, vagy termékeik árából, amelynek igénybevétele egyszerű. Nem kell külön kártya, vagy alkalmazás, csak meg kell keresni a mobiltelefonon partnerünk oldalát, amelynek alján megtalálható a Mobilkedvezmény kupon. Nincs más teendő, csak fel kell mutatni fizetés előtt és levonják a feltüntetett kedvezményt. A Mobilkupon lehetőségeket a címjegyzékhez hasonló szűrő alapján is meg lehet keresni terület és tevékenység alapján is. (Mobilkuponok önálló webcíme: www.mobilkuponok.hu)

 Tized kampány, játék Jelképes árra, vagyis 90 %-os kedvezményre lehet jelentkezni és egy szerencsés elviheti a terméket, vagy szolgáltatást jelképes összegért, az eredeti ár 10 százalékáért. A jelentkezési idő lezárulása után kisorsolásra kerül 10 jelentkező, akik közül az viheti el, aki időben visszajelez, vagyis igényli nyereményét. Az izgalom része, hogy figyelni kell, mert aki nem jelez időben, elveszíti a nyereményt. (Tized oldalunk önálló webcímei: www.10ed.hu,  www.tized.hu)

Extra kedvezmény Garantáltan egyedi, jelentős(!) kedvezménnyel hívják fel magukra a figyelmet partnereink, akár 30-40-50-60 százalékos engedménnyel. Itt kizárólag Extra, nem mindennapi engedmények szerepelnek, amelyek alapvetően partnereink számára is veszteség, viszont sokkal többet nyernek a reklámértékkel, hiszen a látogatókat visszacsalogatják, illetve a saját tevékenységüket, bemutatkozó oldalukat is kiemelik.  (Extra kedvezmény önálló webcíme:  www.extrakedvezmeny.hu)


Megosztási lehetőségek