Extra kedvezmény! – Hogyan?

Megosztási lehetőségek

Az azonnali extra kedvezményt csak le kell tölteni – minden kötelezettség nélkül! Csak a helyszínen kell fizetni!

Teendők az azonnali tizedelésért, vagyis az extra (30-40-50-60… %-os) kedvezményért:
A kép mellett megjelenő „Kosárba rakom” ikonra kattintva bekerül a kosaradba, ahonnan „Tovább a pénztárhoz”, majd az adataid beírása után a „Megrendelés elküldése” ikonra kattintva megrendeled a kedvezményt. A küldés után kapsz egy visszaigazolást, amelynek számával és az adatoknál megadott néven megkapod az azonnali kedvezményt.
Az extra kedvezmény a cím alatt van feltüntetve (pl.:  9 450 Ft.  3 780 Ft.) vagyis a vásárlásnál az egyébként 9 450 Ft-ba kerülő termékért, vagy szolgáltatásért az extra kedvezmény által (a szám és név bediktálásával, vagy a visszajelzés bemutatásával) csak 3 780 Ft-ot kell fizetni!
A megrendelés nem jár kötelezettséggel, viszont két napon belül meg kell erősíteni a vásárlási szándékot, a terméket, vagy szolgáltatást 10 napon belül kell átvenni, vagy igénybe venni.
Az extra kedvezmény nem minden terméknél van, illetve csak korlátozott mennyiségben elérhető! A kedvezmény szabadon felhasználható, ajándékba is adható. A megadott név és a szám alapján lehet felhasználni.  Az igénybevétel előtt minden esetben fel kell venni a kapcsolatot az eladóval, szolgáltatóval.
A kedvezmény igénybevétele nem zárja ki a jelentkezést a 90 %-os nyereményért!


Megosztási lehetőségek