Ajánlatkérés / Megrendelés

Az adatok beküldésével lehet ajánlatot kérni, vagy megrendelni a tized.hu honlapon a megjelenést.
Ha segítségre van szükség: Telefon: 06-70-257-8766   E-mail: hirnok@hirnok.hu

Az oldal alján található segítség! GYIK / Tippek

A *csillaggal jelöltek kitöltése kötelező!

A megrendelés kizárólag egyeztetés és visszaigazolás után tekinthető hivatalosnak. Fizetés díjbekérő alapján történik, átutalással, vagy bankkártyával, amelyről minden esetben Áfás számlát állítunk ki. 

A fenti megrendelés / ajánlatkérés elküldése után munkatársunk felhívja a megadott telefonszámot – amennyiben nem lett előzetesen egyeztetve.


Áraink:
Címjegyzék megjelenés: 5 000 Ft/hó  
Tartalma: önálló  oldal, amelyre elhelyezhető reklám, bemutatkozó, térképes megjelenítés, YouTube reklámspot és egyéb információ, akár saját honlapra vezető lehetőséggel!
Az oldalra tevékenységi kör, vagy terület (ország, megye, település), illetve címszó alapján találnak a világháló bármely keresőjéből, vagy közvetlenül honlapunkról. Extra reklám, hogy honlapunk látogatói célzott kampány, kedvezményes lehetőség keresésénél, illetve terület, vagy címszó szűrésnél a címjegyzék oldalaival, ajánlataival is találkoznak – így például, ha valaki saját városában keres játékot, találkozik a többi partnerünk bemutatkozó (címjegyzék) oldalával és korábbi kampányaival is. A címjegyzék oldal ugyanúgy megosztható (Like- és pluszolható) bármelyik közösségi oldalon, mint honlapunk más területei, játékai, kedvezményei, nyertesei!
Címjegyzékben szereplő partnereink Tized kampányt 50 %-os kedvezménnyel indíthatnak, akár több alakalommal is.
Címjegyzékben szereplő partnereink havi egy alkalommal EXTRA kedvezménnyel emelhetik ki oldalukat
(egy-egy termék, vagy szolgáltatás jelentősebb kedvezménye által előtérbe kerül, s ráirányítódik a figyelem a vállalkozásra, ami többek között megosztásokkal kerülhet népszerűsítésre).
Címjegyzékbe szereplő partnereink folyamatos kedvezményt biztosítanak, amely többek között keresés és választás szempontjából is előnyös. A kedvezmény igénybevétele  egyszerű, mert elegendő okos telefonon kikeresni a címjegyzékben szereplő partnert és felmutatni az oldalán szereplő  
amelynek mértéke szabadon meghatározott és bármikor módosítható.  A kedvezmény

Tized kampány: 50 000 Ft/kampány/3 hónap (16 666 Ft/hó)
Tartalma:
– 3 hónap kiemelt megjelenés, Tized játék (korlátlan megosztási lehetőséggel);
– Extra kedvezmény lehetősége a kampányban szereplő termékre;
– a sorsolás, illetve a nyeremény átvétele után megjelenik egy plusz híroldal, ahol a nyertesről és nyereményről lehet kiemelt információt olvasni, illetve az átvétel pillanatáról készült fotót megnézni (ez újabb plusz reklám partnereinknek).
A 3. hónap után  lekerül a játék, kivéve címjegyzékkel rendelkező partnereinknél, akiknek – a többi saját kampánnyal együtt – folyamatosan megjelenik közvetlenül elérhető, kapcsolódó oldalként.

Extra kedvezmény: 10 000 Ft/hó – címjegyzékben szereplő VIP partnereink számára, illetve a kampány megrendelőinknek ingyenes
Tartalma: kizárólag egyedi, jelentős(!) kedvezmény – amely ugyancsak felfogható játéknak is – mivel az átlagosnál nagyobb egyedi és EXTRA kedvezmény!
Ezzel a reklám ereje tovább erősödik, újabb megosztások, népszerűsítések érhetőek el!

Több megjelenés, akciós ajánlat esetén jelentős kedvezmények – kérjen ajánlatot!


A kapott információk alapján, illetve megrendeléstől függően
– elk felkerül a termék, vagy szolgáltatás tized áron, amely önmagában figyelemfelkeltő. Ugyanitt jelenik meg egy bővebb bemutató a cégről, termékről, szolgáltatásról, akár a saját honlapra vezető linkkel.

Elindul a visszaszámlálás! A jelentkezéshez meg kell osztani az ajánlatot  (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Google+, Linkedin…), amely azonnal több száz emberhez jut el a megosztás által. Egy-egy megosztást akár 3-400 ember láthat (bár sokaknak ezernél is több ismerőse van). Vagyis, például 10 megosztás legalább 2-3 ezer, de akár tízezer embert is elérhet célzottan! A lényeg, hogy ajánlják partnereink termékét, szolgáltatását valamilyen közösségi oldalon. (A tapasztalatok alapján, sokan a megosztásokat osztják tovább, mert tetszik a lehetőség, vagy csak szeretnek másoknak ajánlgatni érdekességeket.) 

A jelentkezés beküldése a lap alján történik – ami rávezeti a látogatókat a hirdetés átnézésére, vagyis újabb figyelemfelkeltés.

A 30. napon lezárul a jelentkezés és megtörténik a Random sorsolás. Ezután lesz újra izgalmas, mert ismét felpörög a játék, mivel nem automatikus a nyeremény, hanem jelentkezni kell, hogy nyert, vagyis vissza kell térni és ellenőrizni! Amennyiben kicsúszik a határidőből, a következő lesz jogosult, aki szintén kicsúszhat a határidőből… … s ez által lehet, hogy a sorban a legutolsó kapja jelképes áron a terméket, vagy szolgáltatást. A szerencse lehet vak, de a nyertesnek szemfülesnek kell lenni, mert amennyiben nem veszi észre és nem jelez, elveszíti a jogosultságát és így lehetnek az utolsókból elsők! Ezzel rávezetjük, hogy többször térjenek vissza.

A „tizedes nyeremény” átvételét lehetőség szerint fotóval és a nyertes hozzászólásával együtt helyezzük el honlapunk nyeremények területén, amely újabb kiemelt reklám.

Összesen 3 hónapig jelenik meg honlapunkon a bemutatkozó, illetve hirdetés.


Az EXTRA kedvezmény plusz jelentős reklámlehetőség, amely még jobban ráirányítja a figyelmet partnereinkre! Ennek lényege, hogy ténylegesen egyedinek, kiemeltnek és extrának kell lenni a kedvezménynek, amelyből csak néhány darabra lehet azonnal lecsapni! Ez partnereink cégét, illetve hirdetését még jobban előtérbe helyezi, sőt arra ösztönzi a látogatókat, hogy többször visszatérjenek. Az azonnali lehetőség sokakat vonz és a tapasztalatok alapján a magasabb kedvezmény még inkább a hirdetőre irányítja a figyelmet. Természetesen további reklámérték, hogy aki lecsapott az extra kedvezményre, amennyiben elégedett, visszatérő ügyfél, vásárló lesz.
Játékos lehetőség, hiszen az extra kedvezmény korlátozott mennyiségben érhető el, mert kizárólag a Tized játékosainak szóló azonnali nyeremény – amelynek egyediségéről partnereink kezeskednek! Csak a leggyorsabbak csaphatnak le rá! Esetenként több egységben, vagyis például megeshet, hogy induláskor 2 Extra kedvezmény van, amely gyorsan elkel, de van a „tarsolyban” még 2 Extra kedvezmény, amire később lehet lecsapni, ezért folyamatosan figyelni kell, mikor jelenik meg az extra kedvezmény!
Tipp: amikor kedvezmény van a „Kosárba rakom” gomb jelenik meg, ha nincs kedvezmény, akkor csak „Tovább” gomb.


Hírnök kedvezmény  – Címjegyzékünkben szereplő kiemelt partnereink folyamatos kedvezményt biztosítanak a honlapunkra látogatók számára, amelynek mértéke változó. A kedvezmény igénybevétele egyszerű, mert csak a partnerünk oldalán elhelyezett Hírnök kedvezmény grafikát kell bemutatni a telefonon.


GYIK / Tippek

Miért érdemes felajánlani 90 százalékos kedvezményt?
A marketing és a hirdetés minden vállalkozás és fejlődés alapja. Természetesen, nem mindegy hol jelenik meg és milyen célközönséghez jut el. Játékos honlapunknál azért is határoztuk meg a jelképes, 10 százalékos fizetési határt, hogy valóban azokat az érdeklődőket lehessen elérni, akik az adott termék, vagy szolgáltatás célközönsége. Honlapunk látogatói a megosztással, ajánlással „fizetnek” a lehetőségért, hogy jelképes áron, majdnem ingyen kapják meg a terméket, vagy szolgáltatást. A közösségi oldalak ereje jelentős és a megosztások által rengeteg embert lehet elérni. Az alap megjelenés már önmagában jelentős reklámértékkel bír, még azok számára is, akik csak megnézik a hirdetést és nem játszanak. Természetesen a reklámok által a hírnév és a megbecsülés is jelentősen növekszik.

Mennyi ideig jelenik meg a hirdetés?
Minimum 90 napig,
vagyis 3 hónapig látható az oldalon a reklám, amelyből a játék átlagosan 30 nap. A teljes idő alatt erős a reklámérték, hiszen a sorsolás eredménye miatt visszatérők újból felkeresik az oldalt, de sokan megnézik a korábbi tizedeket, kedvezményeket, lehetőségeket és azt is miről maradtak le. A tizedelt ár, illetve a megjelenés önmagában is jelentős reklámértékkel bír.

Mi az értékhatár?
A hirdetési felületnek fix ára van, amelyre minden partnerünk saját lehetősége, illetve az általa meghatározott promóció mértéke alapján helyez el terméket, vagy szolgáltatást, a minimálisan meghatározott 5 000 Ft-os értékhatár felett. Az emberek többsége szeret játszani és minél magasabb érték a cél, annál nagyobb a promóciós érték is, hiszen annál többen pályáznak rá.

Bármit lehet elhelyezni?
Célunk, hogy a lehető legtöbbféle termékre, vagy szolgáltatásra lehessen pályázni, illetve azonnali kedvezményt adni. Nincs keretek közé határolva, viszont nem mindenáron, ezért  fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk megrendelést.

Miért érdemes extra kedvezményt adni?
A megjelenés önmagában jelentős reklám, amely által sokan már azonnal is igénybe vennék a lehetőséget, vagy megvásárolnák a terméket. Bár kezdetekkor nem terveztük, a visszajelzések alapján rájöttünk, hogy az extra kedvezmények legalább annyira népszerűek lesznek, mint a tized ár játékos megcélzása. A figyelem felkeltésével és az azonnali kedvezménnyel gyors döntésre, vásárlásra, illetve a szolgáltatás igénybevételére ösztönzi a honlapunkra látogatókat. A legtöbb termék, vagy szolgáltatás esetében a szerencsés nyertes szívesen veszi a nyereményt is. Az extra kedvezmény által, további reklámvonal erősíti a vállalkozásokat. Mivel extra kedvezményként hirdetjük, az átlagostól jelentősen magasabb mértékű engedményt lehet elhelyezni, amely termékenként, illetve szolgáltatásonként változó.
Az extra kedvezmény nem tartozik a megjelenési díjba, mert fenntartjuk a jogot annak eldöntésére, hogy valóban extra, átlag feletti, vagyis kiemelt a kedvezmény.

Amennyiben elhelyezek egy szolgáltatást játékra, megoszthatom én is a sajátomat is?
Természetesen meg lehet osztani, sőt ajánlatos, hiszen éppen az a lényeg, hogy az adott lehetőség minél több emberhez eljusson. A saját terméket, vagy szolgáltatást korlátlanul meg lehet osztani, csak a jelentkezés tilos a saját termékre / szolgáltatásra. A többi termékre és szolgáltatásra is ugyanúgy pályázhatnak, mint bárki más.

Mennyi embert érhet el a játék?
Nehéz behatárolni, sőt tippelni is, hiszen rengeteg tényezőtől függ. Egy-egy megosztást minimum 100 ember láthat (bár sokaknak 500, vagy ezernél is több ismerőse van, nem számítva a csoportokat stb.). Vagyis, például 10 megosztás minimum ezer, de akár tízezer embert is elérhet célzottan! A megosztás mellett sokan vannak, akik csak megnézik a terméket, szolgáltatást és továbbmennek, esetleg később visszatérnek, vagy csak vásárlás, illetve a szolgáltatás igénybevétele miatt felkeresik. Önmagában már ez is jelentős reklám.

Nem baj, ha nem a környezetünkből, hanem például az ország másik feléből jelentkeznek?
Minden plusz megosztás és jelentkezés a hirdetést, vagyis a vállalkozást népszerűsíti. A legtöbb embernek az ország minden területén vannak ismerősei, így főként nincs káros, vagy felesleges megosztás. A szolgáltatások igénybevétele, vagy a termék átvétele többségében helyhez kötött, ezért kiemelten kérjük, hogy olyanra jelentkezzenek, amit át tudnak venni, illetve könnyen fel tudnak keresni. Aki nem tudja, vagy nem akarja átvenni nem veszít semmit, ugyanúgy, mint a cégek, akik számára csak pluszt jelent minden megosztás.

 

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás