Játékok, kedvezmények és információk

Tizedelt árak, kiemelt kedvezmények…!

Szolgáltatások és üzletek keresése, folyamatosan felhasználható Mobilkuponos kedvezmények,
egyszeri EXTRA engedmények és játékos NYEREMÉNYEK!

   

A címjegyzék oldal információi és a folyamatos kedvezmények állandóak, amely mellett Kampányok és Extra kedvezmények irányítják a figyelmet kiemelt partnereinkre, ez által honlapunk látogatóinak pénztárcájában sokkal több marad, illetve egy-egy terméket, vagy szolgáltatást jelképes áron, pár forintért kaphatnak meg.

CÍMJEGYZÉK! Üzletek, szolgáltatások, vállalkozások, amelyeket terület (ország, megye, település), tevékenység, vagy címszó alapján is lehet keresni. Kiemelt partnereink folyamatos kedvezménnyel, extra engedményekkel és Tized áras játékokkal hívják fel magukra a figyelmet! 

MOBILKEDVEZMÉNY! Azonnal igénybe vehető, folyamatos kedvezmények. Csak annyit kell tennünk, hogy mobiltelefonunkon felmutatjuk a kedvezményes Mobilkupont és máris kevesebbet kell fizetni. A kedvezményt biztosító helyekre kereséssel is rátalálhatunk terület és tevékenység alapján is.

Tized kampány! A jelképes árra, vagyis 90 %-os kedvezményre lehet jelentkezni és egy szerencsés elviheti a terméket, vagy szolgáltatást az eredeti ár 10 százalékáért.

Extra kedvezmény! Garantáltan egyedi, jelentős(!) kedvezménnyel hívják fel magukra a figyelmet partnereink, akár 30-40-50-60 százalékos engedménnyel.

Tized oldalunk lényege, hogy tizedeljük az árakat, vagyis tizedekkel kevesebbet kell fizetni. Mobilkuponok oldalunkon, akár egy-két tizeddel, vagyis 10-20 százalékkal, de az Extra kedvezményeknél, akár 30-60 százalékkal olcsóbban megúszhatjuk, sőt a Tized játék nyertese csak az ár tizedét, vagyis 10 százalékot fizet!

Aktuális játékok és lejáratok! Add hozzá Google, Outlook, Apple, vagy más naptáradhoz (jobb alsó Feliratkozás gomb), nehogy lemaradj!